Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Terjed az influenza Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. február 12.
ImageA kórházi jelentőszolgálat adatai szerint - az előző héthez viszonyítva – nőtt az influenzaszerű megbetegedés miatt kórházi ápolást igénylők száma. Tárgy héten 10 beteg szorul intenzív ellátásra és gépi lélegeztetésre. Valamennyi intenzív ellátást és gépi lélegeztetést igénylő beteg felnőtt volt.
Tovább...
 
Magyar szakemberek külföldön: gyökértelenség vs. komoly szakmaszerzés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 09.
ImageMiért vándorolnak a magyar szakemberek külföldre? Túlélheti a család a férj-feleség közötti tartós földrajzi távolságot? Megéri egyáltalán más országban dolgozni?
Tovább...
 
Mérnöki tudás Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2018. február 09.
ImagePályaorientációs céllal tartottak innovációs napot székesfehérvári középiskolásoknak. A versennyel egybekötött workshop győztes csapata tavasszal Magyarországot képviselheti a nemzetközi döntőn, ahol ellenfelei brit, német és francia diákcsapatok lesznek.
Tovább...
 
Megszavazta a 2018-as költségvetést a Közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 09.
ImageNagy többséggel – 16 igen, 3 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett – fogadta el a város 2018. évi költségvetését legutóbbi ülésén Székesfehérvár Közgyűlése. A rekordnagyságú, 70 milliárd forintot meghaladó főösszegű büdzséről sajtónyilatkozatában számolt be a város polgármestere.
Tovább...
 
Elmélyülés, élmény, meditatív koncert Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 09.
ImageIngyenes meditatív koncertre várják az érdeklődőket február 10-én, szombaton. A Művészetek Házában 10.00 órakor kezdődő programon egy svájci női együttes lép fel. A Heart-Garden-Birds egyik vonzereje, hogy orientális hangszerekkel kísérik az általuk előadott dalokat.
Tovább...
 
Kutyafestés az új őrület és egyre jobban terjed Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 09.
ImageSokáig úgy tudtam, hogy csak az emberek festik be a hajukat – és egyéb szőrzetüket (igen, vannak olyanok…) -. ha elkezdődött az őszülés folyamata, vagy ha erőteljes külső változtatásra vágynak. Aztán az utóbbi években kezdtem egyre több piros és zöld kutyust felfedezni az utcán, és lassacskán rájöttem arra, hogy a Milka csoki lila tehene és gyerekkorom kedvenc rózsaszín párduca igenis létezik/létezhet.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha ránk tör a téli végi depresszió? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 09.
ImageA téli időszak nemcsak a vadon élő állatok számára jelent nagy megpróbáltatást, hanem az emberek is nehezen viselik ezt a pár hónapot. Míg az állatok a kevés táplálék miatt várják a tavaszt, s merül néhány faj hosszú álomba, addig a homo sapiens a fény hiányától szenved. A téli melankólia jelei a kedvetlenség, bágyadtság és a kialvatlanság érzése.
Tovább...
 
Influenza miatt lett herpeszes? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. február 09.
ImageHa nem lenne elég, hogy ágynak döntötte az influenza, a betegségek sorának ezzel még nincs vége. A herpeszre hajlamos egyéneknél ugyanis az influenza gyakran ajakherpeszt vonz maga után!
Tovább...
 
Alba Regia Ösztöndíjak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 08.
ImageSzékesfehérvár pályázatot hirdet középiskolásoknak és a helyi felsőoktatásban tanulóknak. Az Alba Regia Ösztöndíjakra legalább 3,75-ös tanulmányi eredménnyel és nappalis jogviszonnyal lehet pályázni február 28-ig, postán vagy személyesen is.
Tovább...
 
Egészséges turmixokkal a vírusok ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 08.
ImageVitaminokban, enzimekben, ásványi anyagokban és rostokban gazdag, egészséges, finom turmixra vágyunk? Esetleg nemcsak az íz a fontos, hanem a vírusok leküzdésében is hatékony segítséget szeretnénk? És mindezt ital formájában, amit frissen, magunk készíthetünk el? Igen, van ilyen! (Különben nem tettem volna fel a költői kérdéseket…)
Tovább...
 
Emlőszűrés Mezőfalván Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. február 08.
ImageA következő időszakban Székesfehérváron kívül Mezőfalván és Nagykarácsonyban is mehetnek mammográfiára az érintettek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11012 - 11022 / 20492